Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili www.kuntokompassi.fi www.personaltrainingstudio.fi
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
Tuotteen tiedot

Superkiinteytys seminaari + valmennus

249.00€
 
Koko:0 MB


Kysy lisää tuotteesta Kerro kaverilleSUPERKIINTEYTYS SEMINAARI + VALMENNUS 

16.1.2015 LA KLO 13-18

Oletko valmis tekemään elämäsi tuloksia 8 viikossa?

Aina vauhdilla täyttynyt ja huikean positiivisen palautteen saanut superkiinteytys seminaari + valmennus järjestetään kovan kysynnän vuoksi uudelleen - nyt kolmannen kerran. Pidimme syksyllä 2015 kaksi superkiinteytys seminaari + valmennuksta Helsingissä. Kummassakin tapahtumassa oli paikalla ”täysi tupa” kuntoiluaan vasta aloittelevia henkilöitä, kokeneempia aktiivikuntoilijoita sekä liikunta-alan ammattilaisia ympäri Suomen.

Nämä kahteen tasoryhmään jaetut ja aikaisempien kokonaisuuden kokemusten ja palautteiden kautta entistäkin kattavammaksi sekä juuri Sinua paremmin hyödyttäväksi viilattu kokonaisuus käynnistää huiman kiinteytyskehityksen aloittelijalla ja murskaa turhauttavan tasannevaiheen kokeneemmalla harjoittelijalla.

SUPERKIINTEYTYS SEMINAARI+VALMENNUS - MISTÄ ON KYSE?

 • Onko tavoitteenasi laihduttaminen, kiinteytyminen tai sporttisten muotojen hankkiminen, mutta et ole päässyt haluamaasi lopputulokseen? 
 • Etkö tiedä, mistä aloittaa saadaksesi heti loistavia tuloksia?
 • Oletko jämähtänyt paikoillesi harjoittelussa ja haluat nopeasti takaisin kehityksen tielle turhauttavalta ja treeni-innon tappavalta tasannevaiheelta?
 • Oletko kokeillut netistä tai lehdistä napattuja harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja sadoilla asiakkailla testattujen harjoitusmenetelmien avulla?
 • Haluatko tietää ja ymmärtää miksi tietty harjoittelumalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla on täysi varmuus, että teet oikeita asioita?
Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, lue eteenpäin, sillä seuraavat asiat voivat tehdä todellisen käänteen harjoittelussasi ja saavuttamissasi tuloksissa! 

PANOSTA HARJOITTELUUN, JOKA TUOTTAA TULOKSIA

Kova panostus harjoitteluun ei aina tuota optimaalisia tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia asioita: 5-jakoisia fitness-ohjelmia, aamuaerobisia, jumppia ja HIIT-treeniä, mutta ilman toivomiasi tuloksia. 

Et ole yksin. Räjähdysmäisesti kasvaneella kuntoilualalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai todella isoon kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa poikkeuksellisia tuloksia tavalliselle treenaajalle – ei huippu-geenit omaavalle fitness-kilpailijalle tai kehonrakentajalle, jolla on aikaa harjoitella kaksi kertaa päivässä 6 päivänä viikossa.

Onneksi kehonmuokkaukseen on olemassa harjoitus- ja ravintomalli, joka ei vaadi 10–12 harjoitusta viikossa, äärimmäisiä kieltoja ruokavaliossa tai aamuharjoituksia tyhjällä mahalla. Tämä malli vaatii vain 4-5 harjoitusta viikossa. Ja mikä parasta, se tuottaa paremmat tulokset kuin yliharjoitteluun ja epäoptimaaliseen lihasten kuormittamiseen johtava ”maratonharjoittelu”, kaksi kertaa päivässä, joka päivä.Tätä mallia sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan 8 viikon superkiinteytys seminaari-valmennus – yhdistelmässä, jossa opit ensin kaiken tarvitsemasi optimaalisesta harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä niiden toteutuksesta. Sen jälkeen olet valmis tekemään elämäsi tuloksia 8 viikon aikana.

Superkiinteytymisen malli toimii, koska se perustuu kaiken tekemisen optimointiin. Optimointiin, jonka on tehty viimeisimmän tutkimustiedon ja yli 20 000 käytännön valmennustunnin tuoman kokemuksen sekä jatkuvan harjoitusmallin parantamisen perusteella.Tässä mallissa toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo kehittää lihaksiasi ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Seminaari + Valmennus –yhdistelmä sisältää 1 päivän seminaarin ja 8 viikon nettivalmennuksen. 

Pidimme ensimmäisen superkiinteytys seminaari + valmennuksen Helsingissä 29.8.2015. Paikalla oli ”täysi tupa” kuntoiluaan vasta aloittelevia henkilöitä, kokeneempia aktiivikuntoilijoita sekä liikunta-alan ammattilaisia. Suuri ja lämmin kiitos vielä kerran kaikille osallistujille! 

SEMINAARI + VALMENNUS YHDISTELMÄSSÄ OPIT JA SAAT MUKAASI MM:

 • Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman, jonka avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi kovilla kierroksilla kellon ympäri.
 • Millaiset harjoitteet ja treenitavat muokkaavat kehoa nopeimmin, ja miksi.
 • Mitkä yleiset treenivirheet hidastavat kehittymistä ja pysäyttävät sen joskus kokonaan. 
 • Mitkä ovat oikeasti tärkeitä pariaatteita tehokkaasti rasvaa polttavassa ja kehoa kiinteyttävässä ruokavaliossa. Mitkä taas silkkaa ajan ja rahan haaskausta, joka aiheuttaa ylimääristä stressiä. 
 • Kuinka paljon sinun tulee tarkalleen syödä, jotta saat rasva sulaa todella tehokkaasti kehostasi.
 • Harjoitusdemon, joissa näet täsmälleen, miten harjoittelua tulisi toteuttaa. Näin saat treeniohjelmasta maksimihyödyn irti heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien.
 • Helppoja liikuntapsykologian keinoja, joilla tehostat harjoitteluasi ja motivoit itseäsi entistä tehokkaampaan harjoitteluun. Bonuksena voit parantaa voimaasi jopa 9-11 % saman tien.
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, mitkä yleisesti käytetyt lisäravinteet ovat kehonmuokkaajalle silkkaa rahanhaaskausta.

HUOM! Koulutuksessa ei ole "menossa mukana" erilaisia lisäravinnefirmoja joiden tuotteet "ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle". Tästä voit olla varma! 

 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa - virheet jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • 1 kk online tuen harjoittelun toteutukseen. Kattavastakin mallista voi herätä kysymyksiä. Et jää yksin niiden kanssa, vaan voit kysyä ne tätä kautta ja saat nopeasti vastauksen.

KOULUTTAJA JA LUENNOITSIJA - TIMO HAIKARAINEN

Moi!

Saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja superkiinteytyksen taustoista. 

Olen valmentanut 13 vuoden aikana satoja ihmisiä parempaan kuntoon ja murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”. Siksi olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 13 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 800 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut lähes 200 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Hikisillä, ja joskus rähjäisilläkin kuntosaleilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen kasvotusten upeiden asiakkaideni kanssa. Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa.

Tässä koulutuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 20 000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella. 

Näet usein tässä paikassa ihmisten kommentteja ja lausahduksia ”referensseinä”. Käytän kuitenkin mieluummin tässä jotain konkreettisempaa. Seuraavassa vain muutama esimerkki konkeettisista, mitatuista ja kuvannetuista tuloksista, joita asiakkaani ovat esimerkiksi valmennuskaudella syksy 2014-kesä 2015 saaneet aikaan. Sillä uskon, että juuri tulokset ovat sinulle tärkeitä. Ei se, pitääkö joku nimetön asiakkaani minua ”symppiksenä”, ”hyvänä tyyppinä” tai ”tosi tsempparina” – vaikka totta haluan asian näin asiakkaideni keskuudessa olevan.

Case esimerkit

Katso tästä asiakascase esimerkkejä

TARKKA KUVAUS SEMINAARIPÄIVÄN SISÄLLÖSTÄ

Seminaaripäivä koostuu teoriaosuudesta ja käytännön demoista, joilla havainnollistamme harjoitusmallin keskeiset harjoitusliikkeet ja treenin toteutustavan. Kaikki tähtää siihen, että saat valmennuksesta maksimaalisen hyödyn irti.

Klo 12-13 Mahdollisuus tulla mittauttamaan inbody kehonkoostumus

Ilmoittauduttuasi seminaarivalmennukseen pääset kirjautumaan verkkoympäristöön, josta löytyy ohjeet inbodyyn valmistautumisohjeet.

Klo 13-14:30 Luento – rasvaa polttavan ja kehoa kiinteyttävän harjoittelun salat

Luennolla käydään läpi seminaari-valmennuksen harjoitusohjelma. Kuulet mielenkiintoista, tutkittua ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettyä tietoa siitä, miten tarkalleen kannattaa harjoitella, jotta tulokset olisivat poikkeuksellisen hyviä ja jotta vältyt tekemästä turhaa työtä. Näin harjoitusohjelma aukeaa sinulla aivan uudella tavalla. 

Klo 14:45-16:15 Superkiinteytys-harjoitus –demo

Timo vetää Kuntokompassin Jennille yhden superkiinteytys-valmennuksen harjoituksista. Näet lähietäisyydeltä, minkälaisella teknisellä, fyysisellä ja psyykkisellä vaatimustasolla harjoittelu tulee toteuttaa. Pääset kiinni harjoittelun toteutuksen kriittisen tärkeään maailmaan. Erittäin korkea harjoittelun laatuvaatimus on tärkeä selittävä tekijä Timon asiakkaiden saavuttamien loistavien tulosten takana. Harjoitus keskeytetään säännöllisin väliajoin ja Timo selittää auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit läheltä näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon elokuun seminaarin huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo.

Klo 16:30-18:00 Luento: Ruokavalion ja treenin kriittiset oheistekijät

Harjoittelu-demon jälkeen superkiinteytys-valmennuksen ruokavaliomalli ja sen taustalla olevat urheiluravitsemuksen tutkimustietoon perustuvat avataan lukuisin esimerkein. Tämän jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee syödä ja milloin saadaksesi tuloksia. Lisäksi tarkastelemme lisäravinteita. Mitä niistä kannattaa käyttää ja mitkä ovat turhia rahareikiä? Miten niitä käytetään, jotta hyöty olisi optimaalinen? 

Päivän päätteeksi: Valmennuksen verkkoympäristö, on-line materiaalien käyttö ja on-line tuen hyödyntäminen

Kuntokompassin Marko kertoo, miten pysyt helposti käyttämään kaikkia seminaarin materiaaleja verkkoympäristön kautta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi Marko neuvoo, kuinka hyödynnät on-line –tukea tulostesi maksimoimiseksi.

Miten pääset mukaan? 

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja Ilmoittaudu Superkiinteytys seminaari + valmennus –yhdistemään alla olevan linkin kauttaToimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti. Aikaisemmat seminaarivalmennukset myytiin nopeasti loppuun.  

 

LAATUTAKUU

Olemme varmoja, että tämä seminaarivalmennus ja harjoitusohjelma nostavat harjoittelutuloksesi uudelle tasolle. Ja toisaalta olemme erittäin pettyneitä itseemme, jos se ei sitä tee. Siksi haluamme tehdä seminaarista ja 8 viikon harjoittelusta sinulle riskitöntä: Jos toteutat ohjelmaa antamiemme ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, kiinteämpi, energisempi ja ole saanut selkeitä ahaa-elämyksiä sekä uutta tietoa harjoittelusta ja kehon toiminnasta, palautamme seminaarimaksun sinulle viimeistä euroa myöten. 

BONUKSET

Inbody mittaus ja palaute (Arvo 49€)

Sinulla on mahdollisuus tulla mittauttamaan kehonkoostumuksesi ennen seminaaripäivän alkua Kuntokompassille. Inbodyn avulla saadaan luotettavaa tietoa kehon rasvaprosentista, lihasmassan määrästä, raajojen välisestä lihasmassan tasapainosta, rasvan jakautumisesta kehossa ja terveydelle haitallisen viskeraalirasvan määrästä. Inbodymittaukseen tulee varata aika etukäteen online(@)kuntokompassi.fi.

Tarjoukset personal training palveluista 

Saat huikeita etuja Kuntokompassin Personal Training Studion palveluista ja syksyllä 2015 käynnistyvistä huippusuosituista GS ryhmävalmennuksista. Alla yksi esimerkki tarjolla olevista eduista:

- 6 kuukauden personal training valmennuspaketti - 25% normaalihinnasta (1560€) - Seminaaritarjous = 1170€ - säästät 390€

Monipuoliset materiaalit verkossa

Kaikki seminaarin materiaalit, harjoitusohjelmat, ruokailuohjeet sekä paljon muuta löytyy suoraan selkeästi jäsenneltynä laadukkaasta verkkoympäristöstä. Harjoitusohjelmat ovat kuvallisena ja harjoitusliikkeistä on selkeät ohjevideot. Verkkoympäristöstä löytyy myös seminaaripäivän teoria ja käytännön osuudet audio ja videomuodossa integroituna powerpoint esityksiin. Pääset siis kertaamaan kaiken rauhassa seminaaripäivän jälkeen tai jos et pääse osallistumaan mukaan seminaaripäivään. Pystyt myös helposti ja nopeasti palaamaan materiaaleihin aina kun tarve vaatii.

Etätuki valmennusjaksoa tukemaan

Seminaari + valmennukseen sisältyy kuukauden etätuki. Voit esittää mieltäsi askarruttavia yleisiä kysymyksiä verkkoympäristössä tai kysyä henkilökohtaisemmista asioista suoraan sähköpostin kautta. 

YHTEISTYÖSSÄ KUNTOKOMPASSI PERSONAL TRAINING STUDIO

Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on sinun käytettävissäsi. 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä seminaari pidetään?

Seminaari pidetään Helsingissä 17.10.2015 lauantaina klo 12-18 Kuntokompassin Personal Training Studiolla. Tarkempi osoite on Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki (Finlandia taloa vastapäätä).

HUOM! Sinun on mahdollista tulla mittauttamaan oma kehonkoostumuksesi klo 10-12 välillä ennen seminaaripäivän alkua. HUOM! Mittaukseen tulee varata aika etukäteen online(@)kuntokompassi.fi

Elokuun valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Kiva oli tulla, kun heti ovella iloinen vastaanotto käsipäivän kera!:) :)" 

Entä jos en pääse seminaariin lauantaina, mutta haluan itselleni ohjelman ja harjoitustiedot?

Voit silti tulla mukaan. Toivomme toki, että pääsisit paikalle kuuntelemaan ja katsomaan seminaaria. Löydät kuitenkin verkkoympäristöstä kaikki tiedot seminaarista sekä kuvatut osiot ja ohjelmat. Myös on-line –tuki on käytettävänäsi yhden kuukauden ajan mikäli sinulla herää kysymyksiä ja kaipaat tarkennuksia.

Elokuun valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat kun en itse päässyt seminaariin mukaan! Kiitos niistä! "

Entä jos minulle tulee kysymyksiä ohjelmasta tai seminaarisisällöstä? 

1 kk on-line tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

Elokuun valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu, kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan."

Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen on-line tuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta.

Elokuun valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Miten Superkiinteytyminen poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Seminaari ja ohjelma eivät ole kopio kilpailevan fitness-urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 13 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Seminaarin tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

Elokuun valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”

"Kiitoksia eilisestä seminaarista :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla." 

"Treenidemo oli erittäin inspiroiva!"

Miten pääset mukaan? 

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja ilmoittaudu Superkiinteytys seminaari + valmennus – yhdistelmään alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti! 

 

ALLA MUUTAMIA PALAUTTEITA ENSIMMÄISESTÄ SEMINAARIVALMENNUKSESTA 

"Mahtava päivä! Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua."

"Treenidemo oli erittäin inspiroiva!"

"Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja keskustelut ohjattu juuri kuhunkin aiheeseen. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+"

"Mielenkiintoinen ja hyvin vedetty setti!"

"Erinomainen päivä. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos."

"Erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai kattavat vastaukset"

"Todella hyvä ja informatiivinen päivä! Kiitos :) "

"Mahtava seminaari, Kiitos kaikille järjestäjille :) :)"

"Kiva oli tulla, kun heti ovella iloinen vastaanotto käsipäivän kera!:) :)" 

"Erittäin antoisa päivä. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa. Viihdyin oivallisesti."

"Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi."

"Aivan loistava seminaari."

"Hyvin järjestetty päivä! Timo yhtä hyvä kuin aina ennenkin. Kiitos tarjoiluista." 

"Kiitoksia eilisestä seminaarista :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla."

"Vielä näin sähköpostimuodossakin kiitokset Sinulle, Jennille ja koko järjestävälle porukalle lauantaisesta seminaarista. Kaikki sujui kuin rasvattu: luento, treenidemo, käytännön järjestelyt - aika lensi, ja kuusituntinen oli ohi ennen kuin huomasinkaan. Timo Haikarainen luennoitsijana oli nappivalinta, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia "hifistelyjä" varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen vuosien etsinnän jälkeen löytänyt oikeaan ja juuri minulle sopivaa treenipaikkaan. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: "Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!"

"Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. 

Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mik' pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään. Vähän niinkuin tämä juuri auentu osio on

"Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat kun en itse päässyt seminaariin mukaan! Kiitos niistä! "

"Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu, kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan."

"Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni."

"Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja nopeasti!"

"Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti :)"

Nyt on sinun vuorosi - aloita innostava matka kohti tuloksia!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla! 

 

Tehdään yhdessä tuloksia!

Lisätietoja:

online(@)kuntokompassi.fi

045 270 88 99

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
HARJOITTELUN OHJELMOINTI PREMIUM 8 VIIKKOA (viikot 9-16)
HARJOITTELUN OHJELMOINTI PREMIUM 8 VIIKKOA (viikot 9-16)
FT ryhmä - Naiset (kk - maksu)
FT ryhmä - Naiset (kk - maksu)
FT ryhmäläisen yksilötapaaminen
FT ryhmäläisen yksilötapaaminen
Top Shape 16 harjoituskerran kortti
Top Shape 16 harjoituskerran kortti
Kehonpainoharjoittelun 1. Work Shop - 27.2.2016
Kehonpainoharjoittelun 1. Work Shop - 27.2.2016
Kehonpainoharjoittelun 3. Work Shop - 16.4.2016
Kehonpainoharjoittelun 3. Work Shop - 16.4.2016
Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Nouto kauppiaan toimipisteestä0.00€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan.
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku